MÁV kedvezmény és kerékpár szállítási kapacitás

Több bringa jöhet vonaton!

A túra által okozott megnövekedett utasforgalom miatt a MÁV megnövelte kerékpár szállítási kapacitását, amiért nagyon hálásak vagyunk. Az alábbiakban a leggyakrabban igénybevett vonalon közlekedő vonatok menetrendjét és kerékpár helyeit tesszük közzé.

A megadott kerékpárhelyek a hivatalosan elhelyezhető darabszám. Gyakorlott kerékpárral utazók azonban tudják, hogy ezeknél több kerékpár is elhelyezhető. Ez attól függ, hogyan pakoljátok be a bringákat. Ami korlátozott, és több kerékpár nem szállítható: a Flirt szerelvény: ez 2 egységgel közlekedik, egységenként 6-6 db kerékpár fér el.

 

50% kezdvezmény!

A rendezvényre 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt vehettek igénybe, mivel hivatalos Ötpróba esemény vagyunk. Annyi a teendőtök, hogy megváltjátok az 50%-os alkalmi menettérti jegyeteket (retúr jegy) Siófokig, a jegyet a rendezvény helyszínén lebélyegezzük, így a jegy visszaútban is érvényes lesz. Fontos: az 50%-is kedvezmény kerékpárjegyre nem vonatkozik! A kedvezményt május 17. 0:00 és május 19. 24:00 között vehetitek igénybe.